PROMOTIE-OPLOSSINGEN voor
slagers en poeliers


Bens is hét promotiebureau voor slagers en poeliers in Nederland. Bens heeft professionele en betaalbare oplossingen waarmee u als versspecialist kunt worden ontzorgd bij het promoten van uw winkel én uw assortiment. Wij regelen dit op een dusdanige wijze dat u daar zelf zo weinig mogelijk werk van heeft. Bens ontzorgt, terwijl u zelf de regie houdt. Klik hier voor ervaringen van deelnemende winkels.

BENS VERZORGD DE PROMOTIE VOOR UW WINKEL. ELKE WEEK!


Wij weten dat het lastig kan zijn om elke week tijd vrij te maken voor promotie. Bens werkt met een wekelijks promotieprogramma. Hiermee bedenken wij elke week de inhoud voor uw beeldschermen, uw social media, digitale nieuwsbrieven en uw website en wij zorgen er ook voor dat het voor u wordt uitgevoerd. Daar hoeft u zelf niets aan te doen. De inhoud van de weekpromotie krijgt u ruim van te voren van ons door. Dit kunt u naar wens zelf aanpassen en uitbreiden.

U KRIJGT IDEEËN AANGEREIKT VOOR SEIZOENSPROMOTIE EN WINKELACTIES


U krijgt elk seizoen ideeën aangereikt voor seizoenspromotie en winkelacties. U bepaalt zelf of u daar gebruik van wilt maken, waarna de folders of de acties op maat voor u worden uitgewerkt. Tevens ontvangt u elk seizoen suggesties voor sfeermiddelen die u naar wens kunt bestellen en waarmee u uw seizoensassortiment extra kunt benadrukken.

U KRIJGT RECEPTUREN AANGELEVERD VOOR SPECIALS EN MAALTIJDEN


Een gevarieerd assortiment maakt uw winkel interessanter. Met wisselende maaltijden en specialiteiten speelt u in op de behoefte van uw doelgroep en vergroot u uw kansen. Onze specialisten kunnen u hierbij helpen door samen met u te kijken naar nieuwe recepten, productvariaties en bereidingen. Daarbij stemmen wij de ideeën specifiek af op uw wensen en uw winkel.

MET HET INTRANET KUNT U zelf promotiemiddelen MAKEN


U krijgt toegang tot het intranet. Dit is een online systeem waar u met invulbestanden zelf posters, toonbankkaarten, beeldschermbestanden, prijskaartjes en social media bestanden kunt maken en kunt bestellen. Alle professionele foto’s zijn via dit systeem voor u beschikbaar.

KIES DE STIJL DIE HET BESTE BIJ UW WINKEL PAST


Bens heeft diverse stijlen beschikbaar waar u uit kunt kiezen. Daarmee is er altijd een oplossing die past bij uw winkel en uw assortiment. Voor elke winkelstijl wordt de ondersteuning ontwikkeld en wordt u ontzorgd. Kies dus de stijl die het beste bij uw winkel past.

Winkelstijl
De Traiteurslager

de Traiteurslager is voor de kwaliteitsslager/traiteur die de stap al heeft gemaakt naar een onderscheidend assortiment kwaliteitsvlees, vleeswaren, verse kant en klare maaltijden en huisgemaakte specialiteiten. www.detraiteurslager.nlWinkelstijl
De Zaak Vol Smaak

De Zaak vol Smaak is de ideale winkelformule voor de ambachtelijke slager die naast vlees en vleeswaren de stap maakt naar een breder assortiment met lekkere producten. Een moderne eigentijdse winkelstijl. www.zaakvolsmaak.nl


 


Winkelstijl
AMBACHTELIJKE SLAGER

De Ambachtelijke Slager is de winkelstijl waarmee u het unieke ambachtelijke karakter van uw slagerij en uw assortiment kunt benadrukken. Een formule voor de slager die veel zelf maakt en dit ook wil uitdragen. www.ambachtelijke-slager.nlWinkelstijl
Uw Poelier

Uw Poelier is de winkelformule voor de ambachtelijke poelier die naast kip, wild en gevogelte meer in huis heeft. Dus een smakelijk assortiment lekkere producten en verse maaltijden. Een eigentijdse winkelstijl voor uw winkel. www.uwpoelier.nl


 


HEEFT U EEN EIGEN LOGO?

Voor winkels die met een eigen huisstijl/logo werken is er ook een optie bschikbaar voor wekelijkse promotionele ondersteuning. Wilt u hier meer over weten, maak dan een afspraak met één van onze adviseurs, dan informeren wij u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.